Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνω ότι σε συνεργασία με τη Σιβιτανίδειο Δημόσιας Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων οργανώνουμε δύο επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία απευθύνονται, κατά προτεραιότητα, στους Ηλεκτρολόγους Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε Σχολεία των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπαίδευσης: Γ' ΑΘήνας, Δ' Αθήνας και Δυτικής Αττικής των οποίων έχω την ευθύνη ως Σχολικός Σύμβουλος.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα διεξαχθούν στους χώρους της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, Θεσσαλονίκης 151 – Καλλιθέα (έναντι του Σταθμού του Ηλεκτρικού Καλλιθέας) με επιμορφωτή τον Παρασκευά Μιχαηλίδη, Εκπαιδευτικό Β/θμιας Εκπαίδευσης, Διαπιστευμένο Επιθεωρητή VDE Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Φωτοβολταϊκών, Γειώσεων,…, Πιστοποιημένο Θερμογράφο.

1. Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Ελέγχοι, Δοκιμές, Μετρήσεις και Αξιολόγησή τους σύμφωνα με την Υ.Δ.Ε., και τα σύγχρονα κατά CENELEC Πρότυπα” θα διεξαχθεί την Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, από τις 14:00 – 18:00. Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.

2. Το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα "Ποιότητα Ισχύος,  έννοιες & μετρήσεις κατά τα σύγχρονα CENELEC Πρότυπα" θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, από τις 14:00 – 18:00. Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2014. (Η υποβολή αιτήσεων έληξε).

Τον πίνακα συμμετεχόντων στο πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014. (Η υποβολή αιτήσεων έληξε).

Τον πίνακα συμμετεχόντων στο δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Print Friendly, PDF & Email