Σεμινάριο 44 ωρών με θέμα: «Η σχολική τάξη σήμερα»

Οι Σχολικοί/ές Σύμβουλοι της Δ.Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο διάρκειας 44 ωρών, με τίτλο: «Η σχολική τάξη σήμερα».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επεξεργασία θεμάτων, που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς κατά την εκτέλεση του καθημερινού τους έργου. Με δεδομένο τον πολυσχιδή ρόλο του εκπαιδευτικού σήμερα, αλλά και τα ευρήματα και συμπεράσματα της ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας, θα γίνει προσπάθεια οι εκπαιδευτικοί, μέσω της θεματολογίας και με τη βοήθεια των επιμορφωτών, να επεξεργασθούν ποικιλία θεμάτων, που αφορούν το ρόλο τους ως επαγγελματιών και εκπαιδευτικών λειτουργών.

Το σεμινάριο απευθύνονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Γ΄ Αθήνας, είναι προαιρετικό και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον οι απουσίες δεν υπερβαίνουν το 10% των προβλεπόμενων διδακτικών ωρών. Οι ώρες διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι απογευματινές από 5μμ έως 8.30μμ. και οι ημέρες διεξαγωγής του, Δευτέρα και Πέμπτη.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί, θα διεξαχθούν δύο σειρές σεμιναρίων με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο και θεματολογία, η πρώτη στο 1ο ΓΕΛ Ιλίου από την Δευτέρα 30/10/2017 έως και την 4/12/2017 και η δεύτερη στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω από τη Δευτέρα 6/11/2017 έως και την 11/12/2017. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια είτε  στο 1ο ΓΕΛ Ιλίου είτε στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα-google στη διεύθυνση www.tinyurl.com/aitisi2017  από 12/10 μέχρι και 18/10. Σημειώνεται ότι η επιλογή του επιμορφωτικού κέντρου θα γίνει με προσωπικά κριτήρια του καθενός εκπαιδευτικού και ανεξάρτητα από το σχολείο, στο οποίο αυτός υπηρετεί.

Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Πρόγραμμα

Αίτηση

Print Friendly, PDF & Email