Διημερίδα Ηλεκτρικής Ασφάλειας 2015

ilektriki_asfaleia

Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 και τους Τομείς Ηλεκτρολογίας I και ΙΙ του Εργαστηριακού Κέντρου της, διοργανώνουν Διημερίδα Ενημέρωσης για την "Ηλεκτρική Ασφάλεια".

Το πρόγραμμα ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της "Ηλεκτρικής Ασφάλειας" καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης, μπορεί κανείς να αναζητήσει στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Σχολής. Η δράση θα έχει τη μορφή Διημερίδας και θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.Ε., κατά τις ημέρες Παρασκευή 8 Μαΐου (και ώρες μεταξύ 15:30 και 20:00) και Σάββατο 9 Μαΐου 2015 (και ώρες μεταξύ 9:30 και 14:30) ενώ προσέλευση κοινού και εγγραφές θα πραγματοποιούνται 30' πριν την επίσημη έναρξη των ομιλιών.

Στη Διημερίδα, μέσω δράσεων όπως διαλέξεων, παρουσιάσεων, διανομής πληροφοριακού υλικού, ανάδειξης χρήσιμων οδηγιών και πρακτικών συμβουλών, προάγεται ο σκοπός της διαρκούς ενημέρωσης των μαθητών, των γονέων, των επαγγελματιών αλλά και του ευρύτερου κοινού σε θεμελιώδη θέματα ηλεκτρικής ασφάλειας, με στόχο τη μείωση του ποσοστού των θανάτων, τραυματισμών, πυρκαγιών και απωλειών περιουσίας που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, για το κοινό όφελος. Παράλληλα, προάγεται η προσπάθεια θεσμοποίησης ενημερωτικών δράσεων σχετικών με την ηλεκτρική ασφάλεια, ώστε αυτές να αποτελέσουν έναν σημαντικό κόμβο έλξης και διαμόρφωσης του Ηλεκτρολογικού γίγνεσθαι σε όλο το εύρος της χώρας μας τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο.

Στις μέχρι τώρα δράσεις έχουν συμμετάσχει:

Σχολικοί Σύμβουλοι και Εκπαιδευτικοί Τεχνικών ειδικοτήτων

Ομοσπονδίες, Σύνδεσμοι και Ινστιτούτα

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Οργανισμοί

Εξειδικευμένοι Επιστήμονες

Στελέχη Τεχνικών Εταιρειών

Επιστημονικοί Φορείς

Ομάδες Εθελοντών κ.α.

Η όλη δραστηριότητα υποστηρίζεται από τη Διοίκηση της Σιβιτανιδείου Σχολής, η οποία ως πρωτοπόρος της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης δραστηριοποιείται διαχρονικά σε θέματα κοινωνικής ενημέρωσης όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός των μαθητών αλλά και σε ζητήματα σπουδών, σταδιοδρομίας, στάσεων ζωής και τώρα της ασφάλειας έναντι ατυχημάτων.

Ως ένα θέμα που αφορά κάθε ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη, η συμμετοχή στην επικείμενη δράση κρίνεται αναγκαία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε είτε μέσω e-mail (ek@sivitanidios.edu.ar)· είτε μέσω fax (2104815066) με το γραφείο Οργάνωσης και Επιμέλειας της εκδήλωσης (Εργαστηριακό Κέντρο Σ.Δ.Σ.Τ.Ε., Πληροφορίες: Ε. Κότσαλος, τηλ. 2104857620).

Αφίσα Εβδομάδας Ηλεκτρικής Ασφάλειας

Πρόγραμμα Ομιλιών Εβδομάδας Ηλεκτρικής Ασφάλειας

Print Friendly, PDF & Email